Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

Sven Pade (1962-2013)

Om S.P. Byggeservice
S.P. Byggeservice udfører tømrer-, maler- og murerarbejde af alle slags i høj kvalitet for private, erhvervskunder og butiksdrivende. Vi har base i Århus, men udfører opgaver i hele landet.

Her er ingen overraskelser – vi holder hvad vi lover

Vi udfører vores opgaver i tæt samarbejde med kunderne. Et samarbejde med S.P. Byggeservice glider nemt, og du er med hele vejen. For os er dialogen vigtig – du skal hele tiden være opdateret om, hvad der foregår og hvorfor. S.P. Byggeservice ønsker at være en samarbejdspartner, som du er tryg ved. Vi har klare linjer og holder vores aftaler. Når vi afgiver tilbud på større opgaver, kommer vi ud til dig og gennemgår tilbuddet; hvad får du egentlig for dine penge, og hvad indebærer vores tilbud.

Vi konkurrerer på høj kvalitet og godt samarbejde

Vi har konkurrencedygtige priser, men konkurrerer ikke på pris men på kvalitet. Vi skal kunne stå inde for det arbejde, vi leverer. Og det gør vi! Det er din garanti for høj kvalitet. Tidsplaner og økonomiske rammer holder vi – hver gang. Vi sætter en ære i at være klar til tiden og arbejder gerne over for at holde den lovede tidsplan.

S.P. Byggeservice består af Svend Pade og Jacob Pade. Vi ansætter de dygtigste tømrere, montører, malere og murere og samarbejder med kompetente fagfolk for at kunne komme hele vejen rundt om de ønsker, vores kunder har.

 

Også lokal tømrermester
Sven Pade har også udført meget arbejde lokalt i Rodskov, Eskerod og Havhusene.
Fx. stod Sven Pade for bygningen af havkajakhotellet til Rodskov Gymnastikforening i 2009.
Se billeder herunder fra hotellet, Kaløvej 81 i Havhusene.

j/22.7.2013

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net