Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

Pressemeddelelse fra Rodskov Gymnastikforening: Forårsopvisning i Rodskov Forsamlingshus
17.3.2013: Forårsopvisning i Rodskov Forsamlingshus

Forårsopvisning i Rodskov Forsamlingshus trak mere end 150 tilskuere
Vellykket opvisning i Rodskov Gymnastikforening søndag 17.3.2013

Fotografering
Selvom opvisningen i Rodskov Forsamlingshus først starter kl. 10.00 møder gymnasterne ½ time før til fotografering.
Billederne er meget populære, da de bliver indrammet og ophængt i foreningens klubhus, så medlemmer kan finde et billede af sig selv år efter år.

Masser af traditioner
Opvisningen er fyldt med traditioner: Først kommer gymnasternes fælles indmarch med foreningens fane forrest. Herefter fællessang hvor alle synger "Jeg ved en lærkerede". Så byder formanden velkommen og forsøger samtidig at reklamere for sommerens aktiviteter og foreningens sponsor.
Herefter er der uddeling af gaver til alle trænere og foreningens vandrepokal overrækkes til en eller to personer, som i det forgangne år har gjort en særlig indsats for foreningen.

Vandrepokal
Den store sølvpokal gik i år til de 2 trænere Lina Brøgger Knudsen og Victor Brøgger Andersen, der nu har trænet Spring/rytme-holdene i 2 sæsoner. Lina og Victor fik pokalen på grund af deres store engagement, hjælpsomhed og popularitet. Populariteten viste sig ved, at der var hele veje i Ugelbølle, som var affolket for 8-12 årige unge, når Lina og Victor havde deres træning i Rodskov GF.

Sponsor
Foreningen har en sponsoraftale med OK-benzin, der betaler 6 øre pr. liter benzin, når medlemmer bruger deres OK-benzinkort.
Derfor kunne Rodskov Nærbutik/OK under stort bifald overrække foreningen en check på lidt over 9.000 kr.

Opvisning med 4 hold
Når alle gymnasterne er marcheret ud igen gøres der klar til opvisningen. Redskaber slæbes ind og ud.
Mest opmærksomhed og klapsalver høster altid puslingeholdet, der nøje følges af forældre og for manges vedkommende, også af bedsteforældre. Men M/K-holdet flotte opvisning og intensitet høstede også store bifald.
Opvisningen rummede også de 2 Spring/rytme-hold, som høstede store klapsalver for deres livsglæde og flotte spring og så var der traditionen tro fælles kaffebord.

 

17.3.2013: Forårsopvisning i Rodskov Forsamlingshus

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net