Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 
PH12200999415

Foto: Mogens Greve, Lokalavisen

Sundhedsmessen 2012
Det var en stormfuld, våd og kold lørdag formiddag, da dørene til Sundhedsmessen ”Hornslet i Bevægelse” i lørdags blev åbnet, men inde i hallerne stod udstillere, foredragsholdere m.fl. klar og flere af messens gæster fik hurtigt varmen ved at prøve air-tracken, cykel-simulatoren eller ved at deltage i Bevægelseskoncerten eller workshoppen med de akrobatiske streetdansere ”Ground Elements”. 
 


Dagens program
Dagen igennem bød programmet på forskellige spændende foredrag, opvisninger med dans, zumba, karate og gymnastik, hvor specielt karate-udøverne betagede publikum og flokken af energi-bomber fra Rodskov GF trak mange klapsalver. Der var gratis prøvebehandlinger på forskellige massage-former og måling af body-age var så populært, at der hurtigt blev meldt ”alt optaget”. Til gengæld var der dagen lang opkvikkende og frisklavede grøntsagsjuicer fra boden ”High on Life”, som trak mange nysgerrige messe-gæster til sin stand og mange gæster gik inspireret derfra med en nyerhvervet saftpresser under armen.



Sunde snaks
I workshoppen for sunde snacks blev der bl.a. bygget frugt- og grøntsagsdyr, trillet og spist müslikugler og på apotekets stand blev der dagen igennem flittigt målt blodtryk og uddelt gode råd og vejledninger. Patientforeninger og Hornslet Distriktsråd var også repræsenteret på messen ligesom adskillige sports- og idrætsklubber, hvor f.eks. Hornslet Outdoor Sports lokkede med friskskrællede gulerødder og informationer om bl.a. løbeskole for begyndere.



Løbesko, sportstøj
En del af messens gæster benyttede også chancen for at gøre et godt køb hos standen for Sportsmaster, som i dagens anledning havde gode tilbud på løbesko, sportstøj m.m. Trængte man til en pause for alle input og indtryk, så var Hallens Cafeteria også rykket ind i hallen med et mindre café område, hvor de solgte lækre og sunde sandwich m.m.



Vende kajakken
Hvis man havde mod på at vende kajakken, så stod Rodskov Kajakklub klar til en snak og indvielse i kajak-livets glæder, så der var absolut noget for enhver smag på messen, hvor Jesper Mathiesen dagen igennem guidede messens gæster igennem programmet og afsluttede dagen med at trække vindere af messens konkurrencer, som kunne glæde sig over bl.a. gavekort fra HIF og Sportsmaster.



Gratis entré
Messen har gratis entré, men der blev uddelt indgangsbilletter, da arrangørerne gerne ville registrere antallet af gæster og da messen lukkede var der uddelt 530 billetter, men arrangørerne vurderer, at der var flere gæster, som ikke fik billet, da de fandt andre indgange til messen end hovedindgangen ved hal 1. 




Arbejdsgruppe bag Sundhedsmessen
Da messen lukkede kl. 15.00 var det en glad og tilfreds arbejdsgruppe bag Sundhedsmessen, der evaluerede over en kop kaffe og et stykke velfortjent kage. Det har været et fantastisk spændende projekt, at stable denne messe på benene og vi takker alle deltagere og sponsorer på Sundhedsmessen for jeres deltagelse og støtte.

Dog kunne vi godt have ønsket os lidt flere gæster og vi har overvejet, om det måske var det vejret, der afholdte nogle gæster fra at besøge messen eller helt andre årsager. Så hvis der er nogen af avisen læsere, der har feedback til Sundhedsmessen, så modtages de gerne til arbejdsgruppen på mail sundhedsmesse@gmail.com

/HIF, Kitt Zibrandtsen, 25.1.2012


-------------



Billeder fra: Mogens Greve [Mogens.Greve@lokalavisen.dk]
http://hornslet.lokalavisen.dk/hornslet---usundt--2-0-/20120123/artikler/120129794/2177

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net