Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

RGF-formandens nytårshilsen 2011

Skovtroldene, 15.5.2011.

Så nærmer julen sig og jeg vil igen i år fortælle hvordan det går i RGF og jeg vil også lige gøre reklame for vores Generalforsamling d. 31/1 2012 med vinsmagning. Husk at sætte kryds i kalenderen.

Gymnastik, voksne
I januar 2011 startede vi Zumba, og det har været en stor succes. Louise er instruktør med den officielle certificerede uddannelse. De er så mange på holdet at vi næsten skal have terrassen i brug for at kunne være der. På Aerobic med Lotte De Linde i spidsen, er der stor tilslutning og stadig så meget bund i deres træning at de trækker svedspor efter sig langt ind i 2012.
Callanetics kører igen i år i Rodskov, der er en konstant søgning til dette hold og Elin gør en fantastisk indsats.
M/K-gymnastikken ved Bodil er jo også en stabil aktivitet og med hendes smittende engagement kan det ikke gå galt

Gymnastik, børn
Puslinge, nu med 2 hold og med Trine, Michelle, Kirstine, Anna Mary og Cindie, er en populær aktivitet og ikke mindst en aktivitet vi fra bestyrelsen satser meget på - så vi vil gøre meget for at bevare og udvikle denne..
Spring/rytme har vundet en popularitet, der ikke er set i mange år. Det er helt fantastisk hvad Victor og Lina har at byde på. Begge de unge instruktører er tidligere gymnaster fra "The Flying Superkids" i Århus, så de ved virkelig hvad det handler om og kan give deres energi og engagement videre til børnene så alle går trætte hjem.
Vores nye Skovtrolde har haft en dejlig sæson. De har udforsket skoven, lært en masse om naturen, lavet mad over bål og mange andre ting. Marit, Anna og Tina har ydet en stor indsats, børnene er vilde med det og der er helt sikkert blevet fremvist mange "spændende" dyr frem over aftensmad.
  
Havkajak
er en historie for sig selv. De er stort set selvkørende med eget aktivitetsudvalg, stadigt stigende medlemstal, velbesøgt sommerskole og festival og aktive ved Sculpture By the See. De har mange instruktører at trække på: Alene i denne sæson er der kommet 7 nye til. En stor tak til alle, der giver en hjælpende hånd, både på land og i vandet.
  
Svømning og kajaktræning i svømmehal
startede sidste år i kølvandet på havkajak aktiviteterne og de plasker lystigt der ud af, og vi takker initiativtagere og livreddere for indsatsen. Det har været en hård kamp at få en fast svømmetid, men det lykkedes.
  
Badminton
kører fint og RGF skal sammen med DGI, til februar arrangere Syddjurs Mesterskaber, hvor alle kan være med, -og vi har i øvrigt enkelte ledige baner i denne sæson, hvis nogen skulle have lyst til at svinge ketcherne.
  
Fodbold
er en aktivitet vi ser masser af muligheder i og vi vil fra bestyrelsen gøre alt hvad vi kan for at støtte og udbygge aktiviteten. Vi har fået Syddjurs kommune til at kridte banen op og klippe græsset så til foråret er det på med støvlerne…
  
Petanque,
en af vore kerne aktiviteter, er nu for alvor vågnet op af Tornerose -søvnen. Der har været afholdt Petanqueskole, fællestræning og mange andre aktiviteter, en stor tak til udvalget med Hans Urbak i spidsen.
  
Yoga
I 2012 vil vi prøve en helt ny aktivitet, en aktivitet der får udøverne til at kigge mere indad, et Yoga hold med Anne Mette som instruktør. Se flere oplysninger i forårsprogrammet.
  
Klubhuset
har fået nyt tag og vi kan nu bruge huset uden at få våde sokker. Ifølge tømreren kan taget holde endnu 15-20 år. Udgiften til reparationen har vi ekstraordinært fået dækket af Syddjurs Kommune med 50 % - det lunede.
  
  
Jeg vil slutte med at sende alle trænerer, instruktører og frivillige en stor tak også til jeres familier. Vi ved fra bestyrelsens side at ingen kan undvære opbakningen hjemmefra og vi vil aldrig undervurdere vigtigheden af den sikre base der hjemme.

Med ønsket om en Glædelig jul og et godt Nytår.
  
På bestyrelsens vegne
Ove Hougaard
Formand

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net