Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

21.9.2011: Pressemeddelelse om Petanqueskolen

Pressemeddelelse, 21. september 2011
1 sølv og 5 bronze uddelt til spillere i Rodskov Petanque
Som afslutning på ”Petanqueskolen” i Rodskov blev der afviklet en nåleprøve i DGI petanque. Ud af 25 deltagere opnåede Preben Haagensen 2 bronze, Svend Erik Helbo 1 bronze, Bent Ebbesen 1 bronze samt Hans Urbak som fik både 1 sølv og 1 bronze.

Petanqueskolen startede torsdag den 11. august og sluttede 14. september.

to instruktører Inger Lise og Jens Casper
Efter flere forsøg indenfor DGI-Østjyllander det lykkedes for Rodskov Petanque at starte en Petanqueskole. Den blev alle 4 aftener ledet af de to instruktører Inger Lise og Jens Casper. Det har været nogle udbytte- og lærerige aftener, som vores spillere har været igennem.
Efter velkomsten blev kursisterne delt i to grupper. Det ene hold gik ind i klublokalet og fik der teoretiske undervisning, som bestod i regelsæt, mentaltræning, taktik og strategi. De praktiske øvelser, som foregik ude på banerne var instruktion i kasteteknik, indlæg til gris samt prøver til petanquenålen. Der var ”Petanqueinstruktions diplom” til alle 25 deltagere.

Rodskov Petanque blev ved afslutningen rost for både sine indendørs- og udendørsfaciliteter. Derudover blev udsigten fra banerne, vurderet til at være med den smukkeste i Østjylland.
Kasteteknik: Instruktørparret Inger Lise og Jens Casper
Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net