Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

1. Savmølle Skov, Vosnæsgård, 2010.

2. Christo and Jeanne-Claude:
Wrapped Reichstag®, Berlin 1971-95
Læs mere her: http://www.christojeanneclaude.net/wr.shtml

 

Lottes Ugebrev 2011

Tidligere ugebreve:

2008-2009, - klik her!

2009, - klik her!

2010, - klik her!

Lottes Ugebrev
15.9.2011: bedste powerstephold
Som altid har jeg det bedste powerstephold, der selvfølgelig springer valgflæsken over, kommer og forbrænder 929 kalorier, fuld skrue, max heart rate 160 --> 93% SUPER SEJT!!!!!!!
Lottes Ugebrev
31.8.2011: smukke, seje, sporty og sprøde

Kære smukke, seje, sporty og sprøde gymnaster
Hvor er det dejligt at være i gang igen, jeg kan simpelthen mærke, hvor godt jeg har af det, fra nærmest ikke at kunne gå den første uge kan jeg nu mærke, at jeg bliver stærkere og stærkere og i bedre og bedre form.
Vi får flere muskler, og jo mere muskelmasse du har, jo mere forbrænder din krop - og det gælder både når du træner og når du ligger i din seng.
Dit hvilestofskifte bliver nemlig højere i takt med, at din muskelmasse vokser.
God træning er den bedste måde at sætte fut i muskelproduktionen, og det er godt for din forbrænding, at lade de helt store muskler som ben, baller og bryst arbejde.

Husk, at muskler vejer mere end fedt, så du må ikke blive forskrækket, hvis du tager lidt på, når du træner.

Vi fik jo ikke holdt afslutning, så vi snupper en start-komsammen torsdag den 8. september efter gymnastik. Gymnastikken starter kl. 19.00 den dag, så spiser og hygger vi derefter. Du skal medbringe din yndlingsdelikatesse, service, drikkevarer til eget forbrug og en pose guf eller lignende til kaffen. Hvis du vil tage en kande kaffe eller the med, er det også rigtig fint.
Såfremt du går til gymnastik mandag er du selvfølgelig mere end velkommen til at komme og deltage i både gymnastik og komsammen denne torsdag. 
Vel mødt – glæder mig allerede
  

torsdag den 1. september, kl. 19.30.
mandag den 5. september, kl. 17.00 og
torsdag den 8. september, kl. 19.00
KH Lotte

Lottes Ugebrev
15.8.2011: Fantastisk kondistart
Fantastisk kondistart, forbrændt 664 kalorier, max heart rate 163 -> 95% :-)
Jeg har Ugelbølle, Rønde, Rodskov, Eskerod og omegns sejeste kondisild ?
Lottes Ugebrev
15.5.2011: tag ALTID trapperne ...

I de perioder hvor du har så travlt, at det ikke er muligt at presse dejlig gymnastik ind, kan det være en god idé at ændre nogle vaner og daglige rutiner, som kan være med til at øge den daglige fysiske aktivitet. Så hvis du ikke har tid til den rigtige gymnastik så kan der stadig være mere bevægelse i hverdagen.
  
Gå en tur efter aftensmaden, tag med os andre ud at løbe Alt for Damerne løb, cykel efter rundstykker i weekenden, snup en tur i frokostpausen, tag ALTID trapperne i stedet for rulletrapper og elevatoren! Der er mange muligheder. På den måde kan du altid få puttet lidt ekstra bevægelse ind i hverdagen.
  
----
Meddelelser til holdet:
  
Mine smukke gymnaster, lige et par ændringer til denne uge. Vi har talt om at holde afslutning i morgen mandag efter gymnastik, men der er møde på friskolen, så vi udsætter indtil videre, vi stopper jo slet heller ikke endnu, egentlig var det afslutning på vintersæsonen!!! Nu har vi så snart 2 afslutninger i udsigt!!!
  
Det vil så sige, der er almindelig gymnastik i morgen mandag. På torsdag er der sølvbryllup i forsamlingshuset, så vi flytter gymnastik til ONSDAG KL. 19.00.
Gymnastik:  MANDAG den 16. maj kl. 17.00 og ONSDAG den 18. maj kl. 19.00

  • Torsdag den 5. maj: powerstepinstruktøren siger tak for i dag og tak til de lækre, seje og veltrænede powerstepelever, der havde max heart rate på 163 - 94% og forbrændte 859 kalorier
  • Mandag den 9. maj: max heart rate 159- 92%, forbrændt 634 svedende kondikalorier.
  • Torsdag den 12. maj: powerstepinstruktøren siger tak for endnu en fantastisk dag, super unga bunga og tak til de lækre, seje og veltrænede powerstepelever, der mødte op!!!! - og havde max heart rate på 163 - 94% og forbrændte 932 kalorier.   

Vi ses i morgen og onsdag og jeg glæder mig J
KH Lotte

Lottes Ugebrev
5.5.2011: Ud over stepperne...........

Mine smukke gymnaster, vi løb Iform løb i lørdags og der er Alt For Damerne løb den 24. maj, har du lyst til at være med????

Det er jo altså ikke nogen hemmelighed, at du har rigtig godt af det. Jeg har måttet konstatere, at jeg kan løbe løb på gymnastik, kærlighed og kildevand…….
  
Frisk luft, sollys samt vind og vejr giver større udbytte fysisk og psykisk i forbindelse med din træning; du bliver gladere og får mere energi frem for træning indendørs. Det er selvfølgelig ikke overraskende, at fysisk aktivitet på en høj solskinsdag kan virke mere tilfredsstillende end på en grå og trist regnvejrsdag. Udendørstræningen gør os mere positive, giver os mere energi, virker afstressende, gør os mindre anspændte, mindre forvirrede og mindre vrede. Samtidig er folk, der træner i det fri, mere vedholdende end dem, der træner indendørs; den friske luft giver os altså en større vilje til at gentage træningen igen og igen.
  

  • Mandag den 11. april: max heart rate 159 - 92%, forbrændt 578 sommersolskinskondikalorier
  • Torsdag den 14. april: fuld gas, unga bunga x 2, max heart rate 162 - 94%, forbrændt 1008 kalorier  
  • Mandag den 18. april: max heart rate 162 - 94%, forbrændt 597 kondikalorier   
  • Torsdag den 28. april: fantastisk powerstep :) max heart rate 164 - 95%, forbrændt 861 kalorier
  • Mandag den 2. maj: max heart rate 160 - 92%, forbrændt 656 kondikalorier      


  
Vi ses i aften og jeg glæder mig J
KH og god weekend Lotte

Lottes Ugebrev
8.4.2011: Husk, hold dig i bevægelse. Træning, både fysisk og mentalt,
Mine smukke gymnaster, i næste uge -  uge 15 – er der gymnastik:
MANDAG kl. 17.00
og
ONSDAG kl. 19.30
Ingen gymnastik torsdag.

Torsdag den 24. marts: max heart rate 162 - 94%.....forbrændt 877 kalorier :-) Vi er i topform, toptrimmede og toptunede.
Mandag den 28. marts: super sæsonstart på sommeraerobic :-) max heart rate 162 - 94%, forbrændt 632 kondikalorier.
Torsdag den 31. marts: max heart rate 160 - 92%, forbrændt 843 kalorier :-) super seje, forårsfriske, forårskåde og forårssmukke aerobicsild........med den flotteste ungpigekulør ;-)
Mandag den 4. april: max heart rate 163 - 94%, forbrændt 626 kondikalorier :-) masser af glæde og energi og blomster.
Torsdag den 7. april: max heart rate 161 - 93% forbrændt 854 kalorier og så blev der taget smukke billeder af svedige aerobicsild :-)

                                 
Husk, hold dig i bevægelse. Træning, både fysisk og mentalt, er måske de mest undervurderede redskaber i forhold til hjernen. Man ser flere og flere studier, og vil se endnu flere i fremtiden, der viser, at træning, leg og mentale udfordringer hjælper hjernen med at holde sig stærk og effektiv, og hjælper os med at lære.
Så kom i gang!!!! – og tag hellere end gerne ungerne med, vis dem vejen J ?
Vi ses mandag og onsdag og jeg glæder mig JKH og god weekend
Lotte
Lottes Ugebrev
22.3.2011: På søndag er der gymnastikopvisning.
Sidste torsdag max heart rate 166 – 96%, forbrændt 943 kalorier, i torsdags max heart rate 166 – 96% forbrændt 914 kalorier og i går – REKORD – max heart rate 167 – 97% og forbrændt 736 kondikalorier, men den fik dælen dunseme også gas ;-)
  
På søndag er der gymnastikopvisning. Hvem vil være med??? Bak op om os, kom og vær med det er super hygge, og giv mig venligst besked………altså, ”ja tak, jeg er klar!!!”
  
Så har vi snakket om at holde en lille forårsafslutning?? – altså gymnastik fortsætter som altid mandag og torsdag, men derfor kunne vi jo godt holde lidt selskabelighed, hvis der er basis for det???
  
Hvad enten vi kan li’ det eller ej, så har man i dag større gennemslagskraft, hvis man er fit!!! Og vi er TOP-FITTE J Bare tænk på vores inderlår, baglår og baller lørdag morgen, tror ikke der er mange, der er så veltrænede…….ihvertfald ikke mange husmødre ude på landet ;-) og det er ikke kun gennemslagskraften og udseendet, DIT HELBRED har også meget meget bedre af at være FIT!!!!Kom og vær med - Vi ses torsdag og søndag og jeg glæder mig
  
JKH Lotte
Lottes Ugebrev
3.3.2011 du bliver lækker, frisk, smidig og spændstig.
(27.2.2011)

832 kalorier i torsdags - atter en fantastisk dejlig, berigende og sej omgang, med smukke, seje og smidige gymnastiksild ;-)
 
I denne uge - uge 9 – er der gymnastik i morgen mandag den 28. marts kl. 17.00 og igen onsdag den 2. marts kl. 17.30 (en syv tre nul ;-)) – og ingen gymnastik torsdag.

  
Tænk på, at din motivation og selvdisciplin kan trænes – og skal trænes, præcis ligesom dine muskler! Hver gang du får dig motiveret til at komme afsted til dejlig gymnastik bliver det lidt lettere næste gang. I takt med at din form stille og roligt bliver bedre, og du føler mere og mere overskud, vil du have lettere og lettere ved at komme afsted. Husk, når først du er kommet afsted til gymnastik fortryder du det aldrig, og du har det altid dejligt når du kommer hjem, og du bliver lækker, frisk, smidig og spændstig. 
  
Kom og vær med - Vi ses og jeg glæder mig JKH Lotte
  
Og en servicemeddelelse fra Luise: Der er pladser på zumba-holdet hver tirsdag kl. 17.00. Husk tilmelding.
Lottes Ugebrev
22.2.2011:  Jo flere fedtceller og jo færre muskelceller...
Overskrift

I denne uge – uge 8 – er alt som det plejer, og vi har dejlig gymnastik igen på torsdag kl. 19.30.
I næste uge – uge 9 – er der gymnastik mandag den 28. marts kl. 17.00 og igen onsdag den 2. marts kl. 17.30 (en syv tre nul ;-)) – og ingen gymnastik torsdag.

I morgen kl. 19.30, mandag kl. 17.00 og onsdag kl. 17.30
Den har fået go’ gas de sidste par gange, men det får den jo egentlig altid!!!

  
Vi skal huske, at vores træning er godt for så meget, f. eks. så styrkes vores muskler, det kan vi jo tydeligt mærke. Vi danner nye muskelfibre, og de eksisterende muskelfibre bliver længere og bredere. Hvis du ikke er fysisk aktiv, mister du ca. 300 gr. stofskifteaktivt muskelvæv pr. år efter 30-års-alderen. Som 70-årig vil du have 30 % mindre muskelkraft til rådighed, end da du var 30, hvis ikke du træner – men det sker jo bestemt ikke for os.
  
Vores fantastiske træning kontrollerer også vægten. Fysisk aktivitet er - kombineret med kostændringer - den sundeste og mest effektive måde at stabilisere sin vægt på - eller at opnå vægttab. For at være fysisk aktiv kræver det energi, og for at kunne klare denne energiforøgelse begynder kroppen at tære på fedtdepoterne. Jo flere fedtceller og jo færre muskelceller, desto lavere forbrænding. En muskelcelle kræver 40 gange så meget energi for at opretholde sig selv sammenlignet med en fedtcelle. En slank og veltrænet person - 25 eller 75 år gammel - kan derfor spise mere end en overvægtig uden at tage på. JA JA JA!!!!!!!!!!! ;-)
  
Kom og vær med - Vi ses og jeg glæder mig til at se jer
KH Lotte

Lottes Ugebrev
9.2.2011: ... det er sundt at træne ...

877 kalorier i torsdags og 588 kondikalorier mandag :-)

Vi ved alle sammen godt det er sundt at træne, og det er vist efterhånden heller ikke nogen hemmelighed at vi forbrænder masser af kalorier, det gør vi selvfølgelig også i vinterferien (uge 7), der er gymnastik som altid

  • mandag kl. 17.00 og torsdag kl. 19.30
Kom og vær med - Vi ses JKH Lotte
Lottes Ugebrev
25.1.2011: lækker mave, ...

HUSK gymnastik i morgen ONSDAG - 866 kalorier torsdag og 602 kondikalorier i går mandag.......

Jeg har så ondt i mine baller i dag, at jeg næsten ikke kan komme ind og ud af bilen, så vi må da have brugt nogle muskler i går – det gjorde vi også – og også nogle muskler, som vi ikke bruger hver gang, dejligt. Så føler man jo virkelig, at man har trænet godt, og at det er godt givet ud at hoppe rundt og svede de par gange om ugen, super kondi, flotte ben, stramme baller, lækker mave, hvad mere kan man forlange J.

Husk gymnastik i morgen onsdag den 26. januar, kl. 18.00!!!! Ingen gymnastik TORSDAG!!!

Jeg ville egentlig ikke sige så meget andet, bare kom og vær med i morgen onsdag…..
Vi ses L


---------------

Billedet er fra 1.hjælps kursus i Rodskov Gymnastikforening 14.4.2010: Der øves hjertemassage på en dukke!

Lottes Ugebrev
20.1.2011: en flok sofakartofler....
En god ting til motivation er at omgive sig med motiverende mennesker.
  
Der er ikke ret meget, der er så dræbende for motivationen som at omgive sig med en flok sofakartofler.
  
Du skal selvfølgelig ikke holde op med at besøge dovne venner eller smide inaktive familiemedlemmer på porten, men det vil helt klart være godt for din motivation at finde nogle aktive mennesker, som du kan bruge tid sammen med.
  
Det kan være til gymnastik, til zumba, i en løbeklub, hvor som helst, hvor du kan blive smittet med andres motivation og begejstring for motion.
Vi ses JKH Lotte
Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net