Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

RGF-formandens nytårshilsen 2005

Kultur- & Fritidsmessen på Rosenholm Slot i august 2005.

Pressemeddelelse
Sendt til Lokalavisen, Hornslet, 16.12.2005

  
Fremgang for Rodskov Gymnastikforening

Foreningens formand, Kay Brase, Eskerod, fortæller, at 2005 har været et godt år for foreningen:
- Vi har kunnet fastholde deltagerantallet på alle de gamle hold og der har været stor tilslutning til de nye aktiviteter Stavgang, les Lanciers og Linedance. Medlemsantallet har ikke været større de sidste 15 år!

  
Tilslutningen til junior-badminton i Hornslet-hallen er også god og foreningen har igen i år fået tilskud fra Integrationsministeriet så vi fortsat problemfrit kan inddrage unge nydanskere i foreningens aktiviteter.

  
For at styrke sammenholdet mellem medlemmerne og i lokalsamfundet er der i løbet af året gennemført forskellige aktiviteter. Alle aktiviteterne forsøges derfor gennemført i samarbejde med Rodskov-Eskerod Beboerforening.

  
Kay Brase fortsætter:
- Vi har haft flot tilslutning til de forskellige medlemsaktiviteter som f.eks. gymnastikopvisningen i marts, markedsdag på sportspladsen i Rodskov, St. Hans aften på Højgård i Eskerod og den traditionsrige lagkagedag med cykelløb og fælles grill. Markedsdagen og St. Hans blev afholdt sammen med Beboerforeningen, et samarbejde vi også vil fortsætte med i 2006!

  
Kay Brase afslutter med at fortælle om foreningens profilering:
- Foreningens profilering udad til er vigtig og har været god i 2005. Lokalaviserne har således optaget vores pressemeddelelser, foreningen er uopfordret blevet kontaktet af medierne og foreningen deltog sammen med Beboerforeningen i Kultur- & Fritidsmessen på Rosenholm Slot i august. Så derfor har 2005 været både et spændende og travlt år for Rodskov Gymnastikforening.

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net