Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

RGF-formandens nytårshilsen 2009

Fra indvielse af Havkajakklub: Formanden holder velkomsttale.

Det er efter min mening den bedste tid på året. Jeg elsker julen, vi skal alle hygge os være sammen med vore kære, det kan ikke blive bedre.


I vores lille forening er det også blevet jul og alle afdelinger eller de individuelle hold har afholdt deres egne julearrangement, hygget, spist og snakket - altså været sammen... det, som det hele handler om i en forening med hold sport.


Der er jo så gået et helt år siden sidst... og hvilket år. Vi har startet flere nye aktiviteter, det er jo en præstation i sig selv, men jeg vil gerne takke for det store engagement fra instruktører og aktive. Vi var aldrig kommet så langt uden Jeres hjælp, og jeg håber vi kan blive ved at udbyde de aktiviteter der bliver efterspurgt.


RGF blev fremhævet ved uddelingen af årets Fritidspris i Syddjurs kommune d. 25/11-2009 Jørgen Tscherning, foreningens kasserer gennem mange år, blev velfortjent hædret med prisen som årets "Ildsjæl".


Jeg vil på hele bestyrelsens vegne takke dig for din indsats, den gør en forskel... uden din indsats kunne vi ikke udbyde den store vifte af aktiviteter vi kan i dag. Vi ser ligeledes frem til et fortsat godt samarbejde i 2010.


Med ønsket om en Glædelig jul og et godt Nytår til dig og din familie.


På bestyrelsens vegne

Ove Hougaard

Formand
Ove_Hougaard@mail.dk

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net