Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

Pressemeddelelse:

Opvisning i Rodskov Gymnastikforening
Vellykket opvisning i Rodskov Gymnastikforening søndag 21.3.2009
 
Fotografering

Selvom opvisningen i Rodskov Forsamlingshus først starter kl. 10.00 møder gymnasterne ½ time før til fotografering.
Billederne er meget populære, da de bliver indrammet og ophængt i foreningens klubhus, så flittige medlemmer kan finde et billede af sig selv år efter år.
 
Masser af traditioner
Opvisningen er fyldt med traditioner: Først gymnasternes fælles indmarch med foreningens fane forrest. Herefter fællessang hvor alle synger "Jeg ved en lærkerede". Så byder formanden velkommen og forsøger samtidig at reklamere for sommerens aktiviteter og foreningens sponsor.
Herefter er der uddeling af gaver til alle trænere og foreningens vandrepokal overrækkes til en eller to personer, som i det forgangne år har gjort en særlig indsats for foreningen.
 
Vandrepokal
Den store sølvpokal gik i år til Trine Hedegaard Helbo, Rodskov. Trine, der er leder for puslingeholdet, fik pokalen på grund af hendes parathed til at påtage sig en opgave og hendes formidling af god trivsel på puslingeholdet.
 
Sponsor
Foreningen indgik i 2005 en sponsoraftale med OK-benzin, der betaler 5 øre pr. liter benzin, når medlemmer bruger deres OK-benzin-kort. Derfor kunne Rodskov Nærbutik/OK under stort bifald overrække foreningen en gavecheck på næsten  12.000 kr.
 
Opvisning med 4 hold
Når alle gymnasterne er marcheret ud gøres der klar til opvisningen. Redskaber slæbes ind og ud.
Mest opmærksomhed og klapsalver høster altid børne-ungeholdene, der nøje følges af forældre og for manges vedkommende, også af bedsteforældre. Men M/K-holdet flotte opvisning og Aerobic-holdets intensitet høstede også store bifald.


Opvisningen sluttede traditionen tro med fælles kaffebord. Til børnene havde Margit Willams bagt lækre pizza-snegle, - de forsvant på 2 minutter!

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net