Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 
100130rodHav0621

Rodskov Havkajak øver grønlændervending i Hornslet Svømmehal

Fotos: Helle Meldgaard, Ugelbølle .

 

30.1.2010: Pressemeddelelse fra Rodskov Havkajak under Rodskov Gymnastikforening

Kan en Havkajak sejle i en svømmehal?


Svaret er ja, hvilket blev bevist sidste lørdag i januar, hvor Rodskov Havkajak havde indtaget Hornslet Svømmehal for at indøve grøndlændervending. En grønlændervending kaldes i havkajaksprog for et rul!


Jørgen H. Tscherning fra Rodskov Gymnastikforening / Havkajak fortæller: Det at vore kajakroere har et sikkert rul er vigtigt! Et sikkert rul udvider deres tryghed og sikkerhed på vandet markant og giver dem fantastiske muligheder for at bruge kajakken til mangfoldige former for træning og leg.
Derfor holdt vi kursus i svømmehallen, hvor 14 deltagerne gennem øvelser fik opbygget de grundlæggende teknikker til et sikkert og skadesforebyggende rul.


Jørgen H. Tscherning afslutter: Jeg tror det er første gang, men ikke sidste gang der er store havkajakker i Hornslet svømmehal! At bruge vinteren i svømmehal for at indøve vanskelige færdigheder er en god ting og vi vil også gøre brug af svømmehallen endnu mere i denne vinter, da havkajaksæsonen først starter til maj.
Vi har derfor allerede planlagt, at alle vores medlemmer skal op i svømmehallen lørdag 1. maj for at tage klubbens svømmeprøve. Svømmeprøven er en forudsætning for at kunne bestå vores årlige havkajakprøve, som giver ret til at låne klubbens kajakker.

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net