Rodskov Eskerod Gymnastikforening Beboerforening Forsamlingshus Kajak
 

Retningslinier (Trænere/instruktører)

Retningslinier for ledere og trænere i Rodskov Gymnastikforening
Download Oplysningsskema 2012 v0 (udfyldes af træner) Download "RGF Retningslinier 2012 v00"

SKAT Retningslinier (2011) kan nemmest læses på DGI's hjemmeside her, klik her!

MEDLEMSSKAB

Trænere og hjælpetrænere, som kun deltager i foreningens aktiviteter som sådanne, modtager automatisk og gratis medlemsskab af foreningen.

NYE AKTIVITETER

Materiale-indkøb: - På vores budget er der afsat midler til indkøb af materialer. Til nye hold/aktiviteter er der faktisk ingen grænse. Vigtigste er, at indkøb af materialer kan dokumenteres, - altså, det vigtigste er, at du gemmer kvitteringer for indkøb til holdet som kasserer skal ha' samlet eller hen ad vejen, - du bestemmer, og du vil straks få dine udgifter refunderet! Beløbsgrænse i første omgang: Max. 500-1.000 kr.
 
Omkostningsgodtgørelse: - Alle trænere/ledere honoreres pr. time, skattefrit. Når den tid kommer skal du altså dokumentere de timer du måtte ha'. Skema er ovenfor.
 
Kursus/uddannelse: -
Er der et kursus, hvor trænere/ledere kan hente yderligere inspiration, kan disse kvit og frit deltage, - dette gælder naturligvis også for dig, - se fx. www.dgi.dk
 
Hjælpetræner: -
Vi opererer også med begrebet hjælpetræner. Fx. på puslingeholdet i Rodskov er der altid både en leder og en hjælpetræner. Det er en nødvendig og god ordning. God fordi der også involveres et såkaldt 'ungt menneske', som her får en chanche for at afprøve "det at 'ha et ansvar". Men en hjælpetræner kan være hvem som helst, blot tillid mellem hjælpetræner og leder er til stede. Altså: Tænk på denne mulighed, og det er helt op til dig som træner/leder!
 
Gode råd? - Snak med et bestyrelsesmedlem.

 

Opvisning i Rodskov Forsamlingshus marts 2008.

Facebook.com/groups/Rodskov/ - Facebook.com/RodskovGymnastikforening - Facebook.com/RodskovHavkajak
Lav din egen hjemmeside med mono.net